ARALIK AYI UMRE PROGRAMI - 1 (14-20-24 GÜN)

02.Aralık.2019 - 03.Aralık.2019 gidiş tarihli 14 günlük Programı

MEKKE : İSTANBUL PLAZA - ANKARA PLAZA (2500-3000 MT) VB.
MEDİNE : MEKRAİM GRUP (300 - 350 MT) VB.
  • Gidiş Tarihi
  • 02.Aralık.2019 - 03.Aralık.2019
  •  İZMİR
  • Uçak
  • Ara Transfer
  • 05.Aralık.2019
  •  MEDİNE-MEKKE
  • Otobüs
  • Dönüş Tarihi
  • 16.Aralık.2019
  •  İZMİR
  • Uçak

Hesaplama

  •  Tur programının süresi geçmiştir.
    Lütfen diğer programlarımızı inceleyiniz.

TUR DETAYLARI

TUR PROGRAMI

1. GÜN: İzmir –Medine’ye hareket ediyoruz Otele yerleşiyoruz. (varış saatine göre program orda netleşecek )

2. GÜN: Sabah namazı Ravza da eda ediyoruz. Namazdan sonra topluca Resulullah’ı Selamlama ve ilk ziyareti yaptıktan sonra otelimize dönüyoruz. Sabah kahvaltımızı yapıyoruz kahvaltı sonrası odalarımıza çekiliyoruz ve İkindi namazını Ravza da eda ettikten sonra belirtilen saat de belirtilen yerde toplanıyoruz ve Medine iç ziyaretlerine başlıyoruz sırasıyla Cennetül Baki, Hz. Osman (r.a) Mescidi, Hz. Ömer (r.a) Mescidi Hz. Ebubekir (r.a) Mescidi, Hz. Ali (r.a) Mescidi ve Gamame Mescidini ziyaret ettikten sonra ikindi ile akşam arası Ravza da serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği, yatsı namazı ve istirahat

3. GÜN : Sabah kahvaltıdan sonra belirtilen saatte otelin lobisinde toplanıp otobüslerimize binerek Medine dış ziyaretlerine başlıyoruz. İlk olarak Uhud Dağı ve Hz. Hamza yı ziyaret edip sırsıyla Kıbleteyn Mescidi (İki Kıbleli Mescidi), Yedi Mescitler (Hendek Harbinin Yapıldığı Yer), ve Kuba Mescidini ziyaret edip öğlen namazını eda etmek için Ravza’ya hareket ediyoruz. Öğlen namazını eda ettikten sonra arzu edenlerle beraber Uhudda ki karargahı Resulullah olan mağarayı ziyaret ediyoruz ve Medine de serbest zaman veriyoruz.

4. GÜN: Medine de serbest zaman

5. GÜN:  Sabah namazını eda ettikten sonra kahvaltımızı otelde yapıp Öğlen namazını ravzada eda ediyoruz sonra (Otelde İhrama giriyoruz) saat 14:00 da otobüslerimize binip Mekke’ye doğru hareket ediyoruz. Zülhuleyfe Mescidinde iki rekat namaz kılıp ilk umremize niyet ediyoruz. Yolda ikindi ve akşam namazlarını eda ettikten sonra Mekke ye varıyoruz ve otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeğini otelimizde aldıktan sonra belirtilen saat de otelin lobisinde toplanıp topluca Kâbe ye hareket ediyoruz ve ilk umremizi eda ediyoruz umremiz tamamlandıktan sonra otele dönüyoruz ve ihramlardan çıkıyoruz.

6. GÜN: Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

7. GÜN: Kahvaltımızı otelimize aldıktan sonra belirtilen saat de otelin lobisinde toplanıp otobüslerimize binerek Mekke dış ziyaretlerine başlıyoruz. İlk olarak Sevir Dağını ziyaret edip sırasıyla Arafat Ovası, Cebelirahme (Rahmet Tepesi), Müzdelife, Minâ, Cemarat, Akabe Mescidi, Nur Dağı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra Kâbe ye dönüyoruz. Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

8. GÜN: Kahvaltıdan sonra belirtilen saat de ihramlarımızı giyinip Umre yapmak üzere otelin lobisinde toplanıp otobüslerimize binip Hudeybiye Köyüne hareket ediyoruz. Hudeybiye köyündeki ziyaretimiz tamamladıktan sonra Umreye niyetlenip Kâbeye hareket ediyoruz. Kâbe de topluca Umremizi eda ediyoruz. Umremiz tamamlandıktan sonra otele dönüyoruz ve ihramlardan çıkıyoruz.

9. GÜN: Kahvaltımızı otelimize aldıktan sonra belirtilen saat de Kabe de toplanıp Mekke İç ziyaretlerine başlıyoruz. İlk olarak Peygamber efendimizin Dünyaya geldiği evi ziyaret ediyoruz. Sonrasında Cin Mescidi ve Cennet-i Muallayı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra Serbest zaman veriyoruz.

10. GÜN : 10 Günlük umrecilerimiz Belirtilen saat de otelin lobisinde toplanıyoruz otobüslerimize binip Jeddah Havaalanına hareket ediyoruz. İzmir de bir başka ECİR TURİZM organizasyonunda tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. 14 – 20 ve 24 Günlük gruplarımız Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

11. GÜN :  Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

12. GÜN : Kahvaltıdan sonra belirtilen saat de ihramlarımızı giyinip Umre yapmak üzere otelin lobisinde toplanıp otobüslerimize binip Curaneye hareket ediyoruz Umreye niyet ettikten sonra Kâbeye hareket ediyoruz. Kâbe de topluca Umremizi eda ediyoruz. Umremiz tamamlandıktan sonra otele dönüyoruz ve ihramlardan çıkıyoruz.

 13. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

14. GÜN : 14 Günlük umrecilerimiz Belirtilen saat de otelin lobisinde toplanıyoruz otobüslerimize binip Jeddah Havaalanına hareket ediyoruz. İzmir de bir başka ECİR TURİZM organizasyonunda tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. 20 ve 24 Günlük gruplarımız Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

15. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

16. GÜN : Kahvaltıdan sonra belirtilen saat de ihramlarımızı giyinip Umre yapmak üzere otelin lobisinde toplanıp otobüslerimize binip Ten-im mescidine hareket ediyoruz Umreye niyet ettikten sonra Kâbeye hareket ediyoruz. Kâbe de topluca Umremizi eda ediyoruz. Umremiz tamamlandıktan sonra otele dönüyoruz ve ihramlardan çıkıyoruz.

17. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

18. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

19. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

20. GÜN : 20 Günlük umrecilerimiz Belirtilen saat de otelin lobisinde toplanıyoruz otobüslerimize binip Jeddah Havaalanına hareket ediyoruz. İzmir de bir başka ECİR TURİZM organizasyonunda tekrar buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz. 24 Günlük gruplarımız Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

21. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

22. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

23. GÜN : Mekke de serbest zaman Kâbe de toplu Tavaf, İbadet yapıyoruz.

24. GÜN : Kahvaltımızı otelde yaptıktan sonra belirtilen saatde otelin lobisinde toplanıyoruz ve Kâbe toplu tavaf yapmaya gidiyoruz ve sonrasında otelimize dönüyoruz Belirtilen saatde otelin lobisinde toplanıyoruz otobüslerimize Jeddah Havaalanına hareket ediyoruz. İzmir de bir başka ECİR TURİZM organizasyonunda tekrar buluşmak dileğiyle sizlerle vedalaşıyoruz.

NOT: İzmir –Medine ve Jeddah – İzmir saatleri netleşince Gidiş ve Dönüş Günlerinde Programda değişiklik olabilir misafirlerimize ayrıca bilgi verilecektir.

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

1 ) Gidiş Dönüş Uçak Biletleri

2 ) Mekke  – Medine Transfer Hizmetleri

3 ) Mekke  – Medine Otel Bedelleri

4 ) Ekonomik  Otellerde Alınan 3 Öğün Yemek

Tabildot usulü

5 ) Mekke – Medine Ziyaret Yerleri

6 ) 14  Günlükler İçin 3 Umre

7 ) 20-24 Günlükler İçin 5 Umre

8 ) Taif Gezisi

9 ) Müzdelifede Akşam Yemeği

10 ) Seyahat Sigortası

11 ) Diyanet Kimlik Kartı

12 ) Sudi Arabistan Vize Ücreti

13 ) Ecir Turizm Rehberlik Hizmetleri

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

1 – Pasaport defter ve Harç Ücretleri

2 – Yurt Dışı Çıkış Ücreti (50 Tl)

3 – Mekke – Medine Yapılan Ekstra Harcamalar

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1 - En az 1 Yıllık Pasaport

2 - CW135Y Menenjit Aşı Kartı

ÖNEMLİ NOT VE BİLGİLER

1) Suudi Arabistan Makamları tarafından gelebilecek ek vergiler fiyatlarımıza yansıtılacaktır.

2) Çıkış Tarihleri 2-3 Gün İleri, Geri Değişebilir.

3 )Tüm programlarımızda medine-i Münevvere 3 Gece Olacaktır.

4 ) Otellerimiz Mekke Şişe ve Aziziye Bölgesi  Medine Merkeziye Otelleri Olacaktır.

5 ) Uçuşlarımız Thy – Saudia – Atlasjet – Pegasus, Sunexpres Vb.

6 ) Firmamız tarih ve fiyatlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

İPTAL ŞARTLARI

1 – Sudiarabistan vizesi Alınan yolculardan 350 usd ceza bedeli tahsil edilir.

2 – Vize ve Uçak Bileti alınan yolcudan 850 usd ceza bedeli tahsil edilir.

3 – iptal eden yolcunun pasaportu 30 gün sonra teslim edilir.

HEDİYELERİMİZ

Omuz Çantası,

Tekerlekli Valiz,

Terlik Çantası

5 Lt Zemzem

Umre Rehber Kitabı

Bayanlar İçin Tülbent

 

 

 

 

TUR PROGRAMLARI


© Copyright 2016 Ecir Turizm Tüm Hakları Saklıdır.